Sobre nosaltres

Compromesos amb l’energia sostenible

Prosum som una companyia catalana que gestiona instal·lacions fotovoltaiques comunitàries i fomenta la creació de comunitats d’autoconsum energètic local i sostenible.

Prosum és conscient de la importància de generar energia neta i sostenible. És per això que apostem fermament per a l’autoconsum compartit com a manera de generar electricitat de forma sostenible i col.laborativa amb els veïns.

Dades propietat de la comunitat

Les dades de producció elèctrica de la instal.lació fotovoltaica són molt importants per a poder adaptar el consum de l’usuari i obtenir el màxim d’eficiència energètica. També són necessaries per a la implementació de domòtica, càrrega del vehicle elèctric…

Prosum creu en la sobirania energètica i també en la sobirania en les dades. Per això les dades que es generen de la producció elèctric són propietat de la comunitat energètica. L’equip de monitorització i el servidor de dades estan instal.lats fisicament en la mateixa comunitat. No hi ha cap dependència amb servidors al núvol.

Volem que les dades de producció d’electricitat siguin propietat de la comunitat i no de grans empreses!

Transparència i proximitat

Volem que et sentis part d’un projecte col·lectiu. L’energia pot ser molt il·lusionant si és en benefici teu i en el de tots!

Volem ser transparents amb tu i explicar-te les coses de forma directa, senzilla i clara. Creiem en el tu a tu, creiem en el tracte fàcil, proper i de curta distància. No volem crear-te lligams permanents ni que llegeixis lletra petita.

Volem ser tal com som: d’aquí i amb energia d’aquí.

Els nostres objectius

Millorar el medi ambient

Acompanyament en la transició energètica

Millorar l’eficiència energètica

Transparència i sobirania en les dades

Vols visitar una comunitat energètica i veure el seu funcionament?