Política de privacitat

Data d’entrada en vigor: 27 de maig del 2021

A través d’aquest lloc web no es recullen dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment, ni es cedeixen a tercers.

Per conèixer la nostra política de cookies, utilitzades per a recollir informació dels usuaris, li agraïm llegeixi l’apartat Política de cookies de la nostra pàgina web.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

A continuació us informem sobre la política de protecció de dades de WHATTSHARING, SL (en endavant PROSUM).

QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT?

Les dades de caràcter personal que es puguin demanar directament de la persona interessada seran tractades de forma confidencial i quedaran incorporades a la corresponent activitat de tractament titularitat de PROSUM.

COM OBTENIM LES SEVES DADES PERSONALS?

Recollim les seves dades personals en diferents ocasions:

 • Cada vegada que contacta directament amb nosaltres, per exemple a través de qualsevol apartat en què ompli un qüestionari del web o, bé, a través de les línies d’atenció telefònica a clients, per demanar informació sobre els nostres productes i serveis.
 • Quan vostè compra o contracta directament amb nosaltres un producte o servei.
 • Quan vostè participa en les nostres campanyes de màrqueting directe, per exemple acceptant l’enviament del nostre Newsletter o participant en alguna promoció a través de les nostres webs que requereix que vostè completi un formulari on-line amb les seves dades personals.

Els productes i serveis de Prosum, així com les seves campanyes promocionals, estan dirigits i pensats majoritàriament per a adults. En aquest sentit, només recollirem i tractarem les seves dades personals si vostè té, al menys, 16 anys. Es reserva la possibilitat de realitzar verificacions de l’edat de les persones que faciliten dades personals.

Qualsevol dada d’un menor de 16 anys, serà eliminat.

Li agrairíem que ens ajudés a mantenir actualitzades les seves dades personals informant-nos de qualsevol canvi en les seves dades de contacte o les seves preferències.

QUINA INFORMACIÓ PODEM OBTENIR SOBRE VOSTÈ?

A través dels diferents serveis i canals de contacte descrits en aquesta Política de Privacitat, es poden demanar els següents tipus de dades sobre tu depenent de la seva relació amb Prosum (Responsable del Tractament):

 • Clients i usuaris:
  • Dades identificatives i de contacte: nom, adreça, números de telèfon, correu electrònic.:
  • Dades econòmiques: nº de compte bancari / núm de targeta de crèdit.
 • Sol·licitants:
  • Dades identificatives i de contacte: nom, adreça, números de telèfon, correu electrònic.
AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES SEVES DADES PERSONALS?

Per la seva condició d’usuari de la web, tractarem les dades personals que ens proporcioni amb la finalitat de proporcionar informació en relació a la seva comunitat energètica en la qual estiguis adherit.

Per la seva condició de subscriptor del nostre Newsletter, tractarem les dades personals que ens proporcioni amb la finalitat d’enviar les nostres comunicacions comercials puntualment.

Per la seva condició de client tractarem les seves dades per prestar-li el servei sol·licitat i la gestió administrativa i comercial de la nostra cartera de clients.

QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES DADES?
 • Usuari i membre:
  • RGPD Article 6.1.a) consentiment de l’interessat per al tractament de les seves dades personals per a un o diversos fins específics.
 • Client:
  • RGPD Article 6.1. b) el tractament és necessari per a l’execució d’un contracte en la qual l’interessat és part, o per a l’aplicació a petició d’aquest de mesures precontractuals.
  • RGPD Article 6.1.a) consentiment de l’interessat per al tractament de les seves dades personals per a un o diversos fins específics.
 • Sol·licitants:
  • RGPD Article 6.1.c) el tractament és necessari per al compliment d’una obligació legal aplicable el responsable del tractament.

Per a les altres activitats de tractament que puguin no aparèixer en aquesta política de privacitat, preguem que contacti amb nosaltres mitjançant les dades de l’apartat “Contacte” del present lloc web per demanar més informació.

DURANT QUANT TEMPS CONSERVAREM LES DADES?

Les dades personals proporcionades es conservaràn durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la qual es recullen i per determinar les possibles responsabilitats que es puguin derivar de la finalitat, a més dels períodes establerts en la normativa d’arxius i documentació.

A QUI COMUNICAREM LES DADES?

Amb caràcter general no es comunicaran les dades personals a tercers, excepte obligació legal, entre les quals poden estar les comunicacions a organitzacions directamente relacionades amb el responsable (Assessoria fiscal, laboral i comptable. Entitats financeres. Agència Estatal d’Administració Tributària. Institut Nacional d’ la seguretat Social. Tresoreria General de la seguretat Social. Forces i cossos de seguretat de l’Estat, òrgans judicials, Ministeri Fiscal).

Encara que en les transmissions de dades a través d’internet o des d’una web no és possible garantir una protecció absoluta contra intrusions, ens esforcem al màxim en mantenir les mesures de protecció física, electrònica i procedimental necessàries per garantir la protecció de la seva informació d’acord amb les exigències aplicables en matèria de protecció de dades.

Totes les teves dades es guarden en un lloc segur (o còpies físiques segures) de la nostra propietat o els nostres encarregats del tractament, i per accedir-hi i utilitzar-los s’apliquen els nostres criteris i polítiques de seguretat (o altres equivalents dels nostres encarregats de tractament).

REALITZEM TRANSFERÈNCIES INTERNACIONALS DE DADES?

Prosum no té previstes les transferències internacionals de dades.

COM MANTENIM PROTEGIDES LES DADES?

Per garantir la protecció i mantenir la seguretat, integritat i disponibilitat de les dades, utilitzem diverses mesures de seguretat.

Entre les mesures que utilitzem s’inclouen les següents:

 • Limitar l’accés a les seves dades únicament a aquelles persones que hagin de conèixer-los en atenció a les tasques que realitzen.
 • Com a regla general transferir en format xifrat les dades recollides.
 • Emmagatzemar les dades més sensibles (com les dades bancàries) només en format xifrat.
 • Instal·lar sistemes de protecció perimetral de les infraestructures informàtiques (tallafocs) per impedir accessos no autoritzats, per exemple cibercriminals.
 • Monitoritzar habitualment els accessos als sistemes informàtics per detectar i aturar qualsevol ús indegut de les dades de caràcter personal.
QUINS DRETS PODEN EXERCIR ELS INTERESSATS?

Qualsevol persona té dret a obtenir informació sobre els tractaments de les seves dades que es duen a terme per part de PROSUM.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, i a retirar el consentiment prestat, davant WHATTSHARING , SL (PROSUM). B06823561. C / Ferran Agulló, 3 Entl. C, 17002 – Girona. O bé enviar un email a privacitat@prosum.cat, indicant en l’assumpte “Protecció de dades”.

A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.