En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: WHATTSHARING, SL

NIF: B06823561

Direcció: C/ Ferran Agulló, 3 Entl. C, 17002 – Girona

Telèfon: 646 295295

Email: hola@prosum.es

Registre Mercantil: Tom 3333 Llibre 0 Foli 136 Secció 8 Fulla GI-68036 any 2021

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB.

WHATTSHARING, SL (en endavant PROSUM) posa a la seva disposició la pàgina web www.prosum.cat amb la finalitat de donar a conèixer a qualsevol usuari quins són els serveis oferts per l’entitat en relació a l’assessorament en tot el referit a comunitats energètiques i optimització de l’energia mitjançant assistents energètics.

El present avís legal (en endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.prosum.cat.

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre PROSUM i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmesos a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb PROSUM o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de PROSUM i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de PROSUM.

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

PROSUM es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web poguent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

PROSUM no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de PROSUM.

La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de PROSUM té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.