Energia creada amb panells fotovoltaics que generen energia 100% renovable per a l'autoconsum col·lectiu.
Qualsevol veí que estigui a menys de 500 metres de la instal·lació de plaques solars.
Mentre la instal·lació funciona, no pagues per l'energia que consumeixes.
L'excedent d'energia no consumida s'injecta a la xarxa i la comercialitzadora et pagarà un preu establert.
Si en aquell moment la instal·lació no produeix energia, pagaràs l'energia al preu actual.
Per una banda, mentre es genera energia i la consumeixes, la companyia elèctrica no et factura res. I, per altra banda, quan es genera energia i no es consumeix, l'excedent s'injecta a la xarxa i la companyia elèctrica te'n paga un preu establert.
Tens estalvi (o compensació) per l'energia no consumida (que es ven a la xarxa).
Tens descomptes en l'IBI i en altres taxes, depenent de cada municipi.
No cal canviar de companyia, si no ho desitges, però canviaràs la relació que tens amb ella: de ser client, passaràs a ser productor i consumidor d'energia. Així reduiràs la dependència dels grans oligopolis.
Sí, pots deixar de formar part de la Comunitat Energètica Local venent la teva participació, total o parcial, i recuperant la inversió. Pots vendre a qualsevol persona o empresa interessada que estigui a menys de 500 metres de la instal·lació.
A diferència d'altres companyies, que a canvi d'una menor inversió inicial es queden la propietat de la instal·lació i t'obliguen a canviar de companyia elèctrica, amb ProSum la comunitat de veïns en manté la propietat i cada veí és lliure d'escollir la seva companyia elèctrica de confiança.
Sí. Des de ProSum us configurarem la comunitat energètica adaptada a les vostres necessitats, sempre que tots els habitatges integrants estiguin situats a menys de 500 metres de l’habitatge on s’instal·lin els panells fotovoltaics.